Dokumentasjon NADA Annonsemottak 5.1

Dokumentasjonen for NADA Annonsemottak er utarbeidet for Mac OS X Tiger (10.4), men fungerer helt greit opp til og med Mac OS X Lion (10.7). For installering og oppsett på enda nyere versjoner av Mac OS X er det noen endringer. Disse er dokumentert på NADAs nettsider som bl.a. her.

Av praktiske grunner er dokumentasjonen delt opp i flere separate dokumenter. Disse kan lastes ned direkte fra denne siden ved å klikke på de respektive lenkene.

Annonsemottak 5.1 Generell beskrivelse

Vi anbefaler at du leser denne filen først. Den inneholder en oversikt over nye muligheter, endringer i forhold til tidligere versjoner, samt litt historikk. Klikk her for å laste ned.

Annonsemottak 5.1 Installering

Denne veiledningen tar for seg installeringen av programvaren. Vi vil foreslå at du skriver ut denne og har den tilgjengelig når du skal installere programmet. Klikk her for å laste ned.

Annonsemottak 5.1 Innstillinger med Valg-dialogen

Når programvaren er installert må den settes opp korrekt. Dette dokumentet går gjennom denne prosessen. Hvis Annonsemottak 5.1 kjøres på en maskin som tidligere har kjørt 5.0.x-versjonen, vil oppsettsverdier fra gammel versjon videreføres i 5.1, og det er bare noen få nye som må settes. Klikk her for å laste ned.

Annonsemottak 5.1 Praktisk bruk

Dette er en veiledning i bruk av programmet. Klikk her for å laste ned.

Annonsemottak 5.1 NADAlokal

NADAlokal er den innebyggede webpubliseringsløsningen i NADA Annonsemottak 5.1, som er veldig lik tilsvarende for 5.0.x. Denne veiledningen gir en detaljert beskrivelse, i hovedsak rettet mot brukere som skal gjøre lokale tilpasninger i NADAlokal. Klikk her for å laste ned.

Hvordan sette opp FTP-server

Her finner du en gjennomgang av egnet FTP-server oppsett.