Support

Nedlasting - hjelpefiler

NADA avis 7.1 installerer for Adobes programmer (Macintosh)

Denne filen er et diskimage for Macintosh med et installeringsprogram som installerer de nødvendige fargeprofilene, et fargeoppsett, samt et eksportoppsett (joboptions) for Adobes programmer. Det anbefales å bruke denne installereren, fordi den automatisk legger filene på riktig sted i systemet.

NADA avis 7.1 hjelpefiler for Adobes programmer (Macintosh og Windows)

Denne filen er en zip-fil som inneholder fire filer: to fargeprofiler, et fargeoppsett, samt et eksportoppsett (joboptions) for Adobes programmer. Filene kan brukes både på Macintosh og Windows, og må plasseres på riktig sted manuelt. Fargeprofilene skal plasseres slik:

• — Mac OS X: Library > Application Support > Adobe > Color > Profiles > Recommended

• — Windows: Windows eller WINNT > system32 > spool > drivers > color (Merk: Det enkleste er å høyreklikke profilen og velge Installer profil i den menyen som vises.)

NB! For Macintosh-brukere anbefaler vi å bruke installereren nevnt øverst på siden fordi denne automatisk legger filene på riktig sted i systemet.

Dokumentasjon og veiledning for å lage NADA-annonser

Komplette veiledninger for å lage NADA-annonser finner du HER.