NADAexpress - komme i gang

Du kommer til NADAexpress f.eks. ved å klikke på den lyseblå knappen merket NADAexpress Sending på NADAs hjemmeside og på mange av de andre sidene på dette nettstedet - deriblant den siden du leser på nå!

Registrering

Først må du registrere deg. Dette er noe du bare trenger å gjøre én gang! På innloggingssiden for NADAexpress klikker du på knappen Registrering. Du kommer først til en side som sier litt om hva NADAexpress kan gjøre for deg som bruker - og hva den ikke kan gjøre. Her må du klikke på den gule Aksepterer-knappen for å godta disse vilkårene.

Brukerdata

Så kommer du til en side der du legger inn brukerdataene dine. Dette er informasjon som NADAexpress trenger til de følgesedlene som skal sendes sammen med annonsene dine. Dessuten kan du taste inn brukernavnet du vil ha. Hvis ønsket brukernavn er opptatt, får du melding om det og du må velge et annet.

Det er én ting det er spesielt viktig å passe på: Dobbeltsjekk at e-postadressen du taster inn, er korrekt.

Når brukerdata er ferdig utfylt, klikker du på den gule Registrér-knappen nederst. Da skjer følgende:

• — Dataene du har lagt inn, blir lagret i databasen for NADAexpress.

• — NADAexpress sender deg en e-post med brukernavn og passordet du skal benytte ved første gangs innlogging.

• — Det vises en side som forteller at e-posten er sendt, og til hvem. Klikk på OK. Da kommer du til startsiden for NADAexpress igjen.

Første gangs innlogging/bytte til selvvalgt passord

På startsiden skal du nå logge inn med brukernavnet og passordet som du har fått på e-post. Det kan være lurt så snart som mulig å bytte til et selvvalgt passord, så slipper du å huske på det maskinlagde og sikkert snodige passordet du fikk tildelt.

Du bytter passord slik:

• — Klikk på knappen Hovedmeny på innloggingssiden etter at du har tastet inn brukernavn og (gammelt, selvfølgelig!) passord.

• — På Hovedmeny-siden klikker du på Rediger brukerdata.

• — På Brukerdata-siden legger du inn ditt selvvalgte passord der det står Endre passord midt nede på siden. Du må taste det inn 2 ganger for å sikre mot skrivefeil.

• — Så klikker du på Oppdater - så Hovedmeny. Det vises en kvittering, du klikker på OK, og så kommer du til Hovedmeny-siden og kan velge hva du vil gjøre.

• — Du får en e-post med informasjon om brukernavn og nytt passord. Ta vare på denne, så slipper du å omattregistrere deg dersom du glemmer brukernavn/passord.

Nå er du i gang. Ved fremtidige innlogginger bruker du samme brukernavn som før men ditt nye, selvvalgte passord.