Versjonshistorikk NADA Annonsemottak

5.1.1

Desember 2010. Optimaliseringer og hastighetsforbedringer, bla. for NADAlokal.

5.1

Oktober 2010. Oppdatert versjon av annonsemottaket. Kan bl.a. kjøre avisannonser og magasinannonser i samme mottak. Krever OS X 10.4 eller nyere.

5.0.3

XML følgesedler og XML for NADAlokal genereres med UTF-8 tegnsett istedenfor ISO-8859-1. Dette retter problemet som gjorde at NADAlokal, i enkelte spesielle tilfeller, stoppet å oppdatere websiden.

Implementasjon av ny funksjonalitet for produksjonsfilnavning. Dette innebærer en rekke forbedringer i forbindelse med navngivning av filer som legges til produksjon og inkluderer også en utvidet Produksjon-flapp i valgdialogruten som utnytter de nye mulighetene. Velg "Innstillinger med Valg-dialogen" fra Hjelp-menyen for mere informasjon om hvordan de nye mulighetene fungerer. Fra og med versjon 5.0.3 er det nødvendig med minimum versjon 10.3.9 av Mac OS X.

[Brukere som måtte trenge å laste ned denne versjonen - for eksempel fordi mottaket må kjøres på en maskin med akkurat 10.3.9 av Mac OS X - kan ta kontakt med NADA support.].

5.0.2a

Den eneste endringen i NADA Annonsemottak 5.0.2a er at installereren nå sjekker om man prøver å installere ftp-bruker på en Mac OS X Server. Installeringen blir stoppet hvis man likevel forsøker å gjøre dette.

5.0.2

NADA Annonsemottak 5.0.2 er fullstendig kompatibel med Mac OS X 10.4 (Tiger). Diverse rettelser.

5.0.1

Diverse rettelser. Denne versjonen ble ikke generelt distribuert.

5.0

Første versjon av NADA Annonsemottak 5. Kan ikke kjøre på OS X 10.4 (Tiger) eller nyere.