Nedlasting

På disse sidene finner du alle nedlastbare filer i forbindelse med dokumentasjon og bruk av NADA. Klikk på lenkene for å gå til ønsket side.

Hjelpefiler til annonseproduksjon

Herfra kan du laste ned hjelpe- og innstillingsfiler som trengs for å få grei produksjon av NADA-annonser. Det er snakk om bl.a. filer til bruk sammen med programmer fra Adobe og Quark.

Fargestyring for avisannonser

Fra og med 01.01.2012 er det ISO-standarden 12647-3 som gjelder, også i Norge. På denne siden kan du laste ned

• — ICC-profilene som hører til denne standarden
  • — Diverse materiale som trengs eller kan være nyttig for å implementere ISO 12647-3 i produksjonen.
ICC-profiler for magasin

På denne siden kan du laste ned forskjellige ICC-profiler som kan brukes til fargekonvertering av bilder til magasinannonser.

NADA Annonsemottak for Mac OS X

Herfra kan du laste ned nyeste versjon av programmet NADA Annonsemottak 5.1 for Mac OS X.